|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#11 | |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 968
![]() |
Alıntı:
yahuu bende bazen giremiyorum siteye nickim altta onlineolarak görünüyor emma ben hiçbir konuya iştirak edemiyorum... ![]() benimde mi aydatlar gecikmiş acep ? ... ![]() ![]() eşimede okadar söyledim aydatları zamanında öde diye ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (hayalden eşte ancak bu kadar görevlerini itinayla yerine getirir ![]() ![]() ![]() ![]() haee buuarada ben deli veya şizofrnei değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() saygılar ...
|
|
|
#12 |
|
Sadık
Giriş tarihi: Oct 2008 Konum: Ne açar kimse kapım bad-ı sabadan gayrı Mesajlar: 470
![]() |
yok yok sen iyi değilsin kafanda hayal kurup inanıyorsun bizede mazeret olarak sunuyorsunn
![]() ![]()
Düşmanlarım bana ne yapabilir ki? Ben cennetimi yüreğimde taşıyorum, nereye gitsem o benimle gelir. Hapsedilmem halvet, sürgün edilmem hicret, öldürülmem şehadettir. Değil mi ki göğsümde Allah'ın Kitabı ve Rasulü'nün sünneti vardır! "Şeyhül İslam İbni Teymiyye"
|
|
|
|
#13 | |
|
Fedakar
![]() |
Alıntı:
hadiii yaa çok mu vahim durumum ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#14 |
|
Sadık
Giriş tarihi: Oct 2008 Konum: Ne açar kimse kapım bad-ı sabadan gayrı Mesajlar: 470
![]() |
Bilmem ki
Düşmanlarım bana ne yapabilir ki? Ben cennetimi yüreğimde taşıyorum, nereye gitsem o benimle gelir. Hapsedilmem halvet, sürgün edilmem hicret, öldürülmem şehadettir. Değil mi ki göğsümde Allah'ın Kitabı ve Rasulü'nün sünneti vardır! "Şeyhül İslam İbni Teymiyye"
|
|
|
|
#15 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Adana Mesajlar: 4,701
![]() |
yani moralini bozmak gibi olmasın ama durum baya bi vahim görünüyor
|
#16 | |
|
Fedakar
![]() |
Alıntı:
annemde dediydi bu sabah rengin bi değişik diyee... anlamıştım ben zaten... ![]() ![]() ...
|
![]() |