|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
| Kanayan Yaramız Filistin Filistinle İlgili Tüm Paylaşımlarımızı Lütfen Buraya Yazalım... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 2,440
![]() |
allah yahudilere lanet etsin
allah işbirlikçi ihanetçilere de lanet etsin( arabistan mısır ürdün ) "fa'lem ennehû la ilahe illallah" (bil ki Allah'tan başka ilâh yoktur) farklı bir ilahınız mı var yarın kimin yüzüne bakacaksınız ey işbirlikçi kafirler sizin ilahınız başkamı Hayber hayber ya yahud Ceyşi Muhammed sevfe yeud Bil-İntifada,Bil-intifada HAYBERİ HATIRLA EY YAHUD MUHAMMED ORDUSU GELİYOR HAYDİ HİZBULLAH HAYDİ HİZBULLAH
|
#12 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Mesajlar: 6,158
![]() |
Çocuk gözlerinle düşmelisin, namlusu sana yönelmişlerin kısır vicdanlarına. Masum bakışlarınla esir almalısın bu kenti… Alev saçmalı çakmak çakmak yanan gözlerin. Göğe sormalısın kaybetmelerinin hesabını, Yağmura sunmalısın kavruk dudaklarını, Kabuslarla vedalaş ufaklık, Artık güzel rüyalara uyanmalısın… Diline marşlar dolamalısın, Özgürlük kokan hülyalara dalmalısın… Barut kokan sokaklarında, Sapanınla kutsal kenti savunmalısın. Diren zafer bakışlı, davası hürriyet nakışlı çocuk, Omuzlarına yüklenen onca yüke dayanmalısın… Tahammül sınırın tahayyülünü aştığı vakit, En çok sen yanmalısın, En çok sen yanmalısın… Çünkü en çok sen yaralısın. Kırmızıdan sormalısın, Kandan dem vurmalısın, Kutsal toprağında, düşmanına kabus damıtmalısın... Kefenini sabır sabır dokumalısın. Bugün artık kurşunu, sol yanından almalısın... Ruhunu beden zindanından koparıp atmalısın… Gökyüzünde asılı kandillerde uyuyan, Şehit ruhlu bir güvercin olmalısın… ![]() Ebrar P. KARA
|
#13 |
|
Genel Yönetici
![]() |
![]() Bir kuşun kanadında asılı yüreğim… Diyardan diyara seyr-i alemde.. Derken dalga dalga dua yükselen yere, Kanlı bir coğrafyanın üzerine gözyaşlarımla süzülüyorum.. Huzurunda nice manevi yılı eskitmiş; Semaya uzanan ellerinde Aksa’ ya konuyorum….. Geçmişin gizlerine dalıp, Duvara ağlamadan!!! Kaderin yazgısını okuyorum… Ölümün sesini duyuyorum acıyla.. Güneşi söndürme cüretiyle gafil Bir milletin ayak izlerini taşıyor bu topraklar.. RAB’ den gelen rızka rağmen doyumsuz, Rasul Tur-i Sina’da nazar-ı ilahiyle Ve Harun’a emanetken bu millet Yine de nasipsiz….. Kelimullah’a inen vahiylerde yoktu Kan deryası arz-ı mevud! Mazlum bir çocuğun canını, Kurban verecek kadar şuursuz İstilacı katiller! Adına “ilahi emir” diyerek Kudüs’ü işgal eden caniler…. Zulümlerinizle daralttığınız dünyayı Genişletecektir dualarımız elbet! Şüphesiz Allah nurunu tamamlayacaktır! Mekke’den doğan güneş, Aksa’ya vuracaktır!!! MEHDİ ŞAHİN
|
#14 |
|
Moderator
Giriş tarihi: May 2008 Konum: GeRiLLa Mesajlar: 1,474
![]() |
“Elde var aşk”
Zulümlerinizle daralttığınız dünyayı Genişletecektir dualarımız elbet! Şüphesiz Allah nurunu tamamlayacaktır! Mekke’den doğan güneş, Aksa’ya vuracaktır!!! ![]() ![]() ![]() ![]() sevgili kardeşim
|
#15 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2009 Mesajlar: 1,000
![]() |
yüreğinize sağlık;hepsi çok güzel.Allah yahudiye lanet etsin bunlar insan olamaz
|
|
|
|
#16 |
|
Genel Yönetici
![]() |
Bekle güzel şehrim Bekle yiğitlerini Yüreğimde yanan Kandil misalisin Sönmek bilmez ateşin Yanarda yüreklendirir beni Bekle!Tekbirlerle Yeri göğü inleten sevdalılarını Sonuçsuz kalmaz bu emel Bitecek ızdıraplar,baskılar Hükmü verilen tagutların İplerini çekecek yiğitlerin Sen tasalanma! Diren bitirme umudunu İbrahimler gene dirilecek Dertlenme sakın Bekle!Kudüs’üm Sen dağlarken yüreğini Sessiz kalınmaz burada Vuslata olan bu sevda Varacak elbet sonuca Güneşli güzel günler yakın Seni bekler,sende sabret! Bu esaret uzun sürmeyecek! Bekle gönlümün kandili KUDÜSÜM ÖZGÜRLÜK SANA ÇOK YAKIŞIR… ![]() alintidir
|
#17 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Adana Mesajlar: 4,701
![]() |
Sesin Rabbi’ne andolsun ki,
Artık en sessiz yanımdan ağlıyorum sana küçük kız, en çığlık yanımdan vurulmuşken! ![]() ![]() ![]()