|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
|
#1 |
|
Administrators
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Birdamla.net Mesajlar: 896
![]() |
Selamun ALeyküm Birdamla.net Ailesi.
Yeni Tasarımız Hayırlı Olsun. Sorun Çıkarırsa Bu Tasarım Bildirirseniz Sevinirim. Selametle
|
#2 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: ne önemi var Mesajlar: 1,561
![]() |
aleyküm selam
tasarım güzel ellerinize sağlık siteye giriş yaptığımda çok şaşırdım başka bir siteye giriş yaptım sandım biran ![]() selam ve dua ile
|
#3 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: dünya Mesajlar: 4,132
![]() |
Güzel olmuş recep abi.
ellerine sağlık.
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
|
|
|
|
#4 |
|
Genel Yönetici
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Adana Mesajlar: 4,701
![]() |
Eline sağlık,Güzel olmuş Adminim
![]()
|
#5 |
|
Moderator
Giriş tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 5,307
![]() |
güzel tasarım ellerine sağlık Recep kardeş
|
|
#6 |
|
Sadık
Giriş tarihi: Sep 2009 Mesajlar: 361
![]() |
Hımm..
Hayırlı olsun. Değişiklik güzldir. Forumdaki sessizliği bozacak mı acep
|
|
|
|
#7 |
|
Benimsemiş
Giriş tarihi: Sep 2009 Konum: Hollanda Mesajlar: 88
![]() |
Hayirli olsun.
Çok gúzel olmus.
|
#8 | |
|
Administrators
Giriş tarihi: May 2008 Konum: Birdamla.net Mesajlar: 896
![]() |
Alıntı:
Zaten Hersene Bu zamanlarda Forum Durgun Oluyor Nedense. Allah cümlemizden Razı olsun
|
|
#9 | |
|
Fedakar
Giriş tarihi: May 2008 Konum: dünya Mesajlar: 4,132
![]() |
Alıntı:
katılıyorum esirgenmiş düşler'ekimse yok sitede herkes dağılmış. sessizliği ranacım bozardı belki ama o da YOK ![]()
Ey Meryem!.. Ey İffetin Biricik Sembolü Nadide Çiçek..!! Ben Senin Rabbe Yakınlığını sevdim.... Var olsa da etrafında insanlar, "SENİ ANLIYORUM" diyen kimin var? Sussa da gözlerin, kalbin kan ağlar, içinin içini bilen bir tek RABBİM var.. Sürekli değilmiş zalimin zulmü, gece biter, gelirmiş günün gündüzü, zor olsa da geçirmek bu çetin güzü, baharı vadeden bir tek RABBİM var..
|
|
|
|
|
#10 |
|
Fedakar
Giriş tarihi: Nov 2008 Konum: Ankara Mesajlar: 1,169
![]() |
eline sağlık recep abi
güzel olmuş yazın sessizlik bozulur heralde